Jämför fastigheter

Visningsresa Spanien

Visningsresa Torrevieja, Spanien

Våra kommande resor är:

1-4 september söndag-onsdag
10-13 oktober söndag-onsdag
7 – 10 december lördag – tisdag

Priset 3 190:- inkluderar flyg tur- och retur, transport från & till flygplatsen i Alicante, dubbelrum med frukostpension på hotell centralt i Torrevieja 3 nätter, samt luncher och middagar på trevliga restauranger runt om i Torrevieja så du utöver bästa förutsättningar för att hitta ditt boende, även en väldigt härlig upplevelse.

Vid frågor, ring gärna: 031-123 000

Skulle Er resa med oss resultera i ett nytt hem i solen så bjuder COSTA BLANCA SOLHUS på biljettkostnaden för upp till två personer!!

Intresseanmälan

Kontrollera om det finns platser kvar

Datum jag vill åka:

Visningsresa Torrevieja, Spanien

Visningsresor är det bästa sättet att hitta ett boende i Spanien. Vi erbjuder visningsresor till Torrevieja 7-9 gånger per år.

Priset 3 190:- inkluderar flyg T/R, transport från & till flygplatsen i Alicante, dubbelrum med frukostpension på hotell centralt i Torrevieja i 3 nätter, samt luncher och middagar på trevliga restauranger runt om i Torrevieja. Utöver de bästa förutsättningarna för att hitta ert drömboende, får ni även en härlig upplevelse i Spanien.

Genom att åka på visningsresa ”lär ni känna” Torrevieja på ett effektivt sätt och får hjälp att hitta området som bäst passar just era kriterier och önskningar.

Skulle visningsresan med Costa Blanca Solhus leda till köp av fastighet i Spanien, får ni tillbaks visningsresekostnaden för upp till 2 personer.

Har du en fråga inför visningsresan?