Jämför fastigheter

Om oss

Om Costa Blanca Solhus

Costa Blanca Solhus startades 1984 av Per Öman och har sedan dess sålt över 2000 fastigheter i Torreviejaområdet. Costa Blanca Solhus har kontor i Torrevieja med svenskspråkig personal.

Costa Blanca Solhus har sedan starten 1984 arrangerad visningsresor 7 till 9 gånger per år för svenska och norska kunder. Visningsresor har visat sig vara ett väldigt bra sätt att hitta boende i Torrevieja, eller andra delar av Spanien.

Om du redan befinner dig i Torrevieja kan du självklart också få hjälp att hitta ditt drömboende på plats av Marie Högberg som har huvudansvaret för att hjälpa våra svenska och norska potentiella köpare att hitta rätt.

Grunden av CBS

Grundaren av Costa Blanca Solhus är född och uppvuxen i Göteborg. Per är i grunden utbildad sjöingenjör som genom svärföräldrar år 1980 kom i kontakt med Marian SA som hade startat byggnation i Torrevieja – och behövde säljare vilket Per fick chansen till. Chansen ledde till en stor säljorganisation med 27 representanter i 5 länder och kompletterades med en fastighetsmäklarutbildning. På fritiden ägnar Per tiden med golf, båtliv och att vistas ute i naturen.

Våra medarbetare

maklare-torrevieja-per-oman

Per Öman
Grundare & VD
031-123000
per@maklaretorrevieja.se
 

maklare-torrevieja-marie-hogberg

Marie Högberg
Mäklare Torrevieja
+34 622 409 092

marie@maklaretorrevieja.se

eiendomsmegler torrevieja3

Arvid Hostvedt

Mäklare Torrevieja
+47 90831722
arvid@maklaretorrevieja.se

anton-marklund-linkedin

Anton Marklund
Marknadsföringsansvarig- och assistent
anton@maklaretorrevieja.se